2009. szeptember 10., csütörtök

ERIC MORPH


Közkívánatra!
Az utóbbi idöben sokan érdeklődtetek, hogy ki is a titokzatos szerzőtárs, Eric Morph?
Megérkezett a válasz!
A Morph név egy magyar srácot takar, aki az év nagyobbik felét Angliában tölti, de azért itthon is találkozhattok vele!
Legutóbb, meghívásomra érkezett haza, egyenesen Londonból, hogy részt vegyen a közös zenénk , a MELODY klipforgatásán, illetve az utána pár nappal tartott esküvőmön.
A klipforgatáson már megismerkedhettek vele néhányan a szakmábol, de most szeretném nektek is bemutatni:
Eric Angliában dolgozik, London egyik híres studiójában, ahol a pop szakma sok neves elöadója megfordult már, ennek ellenére emberünk, mégsem a populáris stílust választotta, hanem az elektronikus zenében találta meg a helyét... így indult az Eric Morph Projekt, ami Magyarországon a velem ( Dj Wallas & Eric Morph ) közös projekteket fedi, mely zenék ill. remixek széles körben elterjedtek, és egyre több pozitiv visszajelzést is kapunk, mind a szakmabeliektöl, mind pedig az un. célközönségtöl!
Néhány magyar projekt:
Dj Wallas & Katapult djs - Passion ( Eric Morph Remix ),
Dj Wallas & Eric Morph - Portrait ( b.b.b. mix ),
Dj Miller - Like You ( Wallas & Morph Remix ),
Hamvai PG feat. Dukai Regina - Dream of my Life ( Wallas & Morph Remix ),
JNB pres Metzker Viktoria - PlayGirl ( Wallas & Morph Remix )
a NAGY SIKERNEK örvendő Tánc remixünk, a MELODY amit Gabriel B-vel jegyzünk és természetesen még sok más...
Ugyanakkor Eric külföldön is épiti a karrierjét, ahol magában, ill szerzötársakkal is dolgozik!
Jelenleg a Sneakerz, Kingdom Kome Cuts ( D.O.N.S. ), Interlabel és BDR Music kiadóknál jelennek meg a szerzeményei.Olyan nevekkel dolgozik, mint pl.: Tom Novy, Jerry Ropero, Groovenatics, Lissat & Voltaxx, Paul Damixie, Kim Fai, Lojak, Bitpirates stb...
A külföldi munkák is elég nagy népszerűségnek örvendenek,pl. a legutóbbi megjelent remix, mely a ismert Jens Lissat és Harald A. által alkotott formácio a Bitpirates részére készült, a beatporton az adott album legtöbbször letöltött remixe lett és még az un. VIP kategóriás producerek és lemezlovasok is elismerö véleményeket írtak a KKC gondozásában megjelen műröl!
Olyan nevek pozitiv véleményeit olvashatjuk a VIP FEEDBACK bejegyzéseknél, mint Mark Knight, D.O.N.S., Syke'n'Sugarstarr, Micha Moor!
Természetesen a történetnek itt még nincsen vége, hiszen a jövőben is várhatóak az ujabbnál ujabb megjelenések, illetve várható egy teljesen saját Eric Morph zene is amely a Sneakerz Music gondozásában jelenik meg!
További informáciért látogassatok el a hivatalos Eric Morph Myspace oldalra:
http://www.myspace.com/ericmorph

2 megjegyzés: