2009. október 28., szerda

DAVE MARTIN
Roberto Winny & Hamvai P.G.

Országos kampány indul a Hamvai-remixért!

Három magyar lemezlovas, Dave Martin, Hamvai PG és Roberto Winny Automatic-remixe a legjobb tíz között végzett azon a remixversenyen, amelyet a Flamingo Records-os Funkerman hirdetett meg.
Most itt a lehetőség, hogy DJ-inket bejuttassuk a nemzetközi hírekbe és a top-listák élére!
A tíz top-listás RMX-ET a Funkerman vezette zsűri választotta ki úgy, hogy értékelték a saját és az eredeti hangszerek használatát, az időzítést, a hangzást és a sample-k alkalmazását.
Így került D. Martin, Hamvai PG és Roberto Winny újraértelmezése a szavazásra bocsátott legjobb tíz Automatic-remix közé sorban az élre.
Most itt a lehetőség, hogy DJ-inket bejuttassuk a nemzetközi hírekbe és talán a top-listák élére: a szavazás már elindult a remixverseny hivatalos oldalán!
A fődíj a nyertes remix hivatalos megjelenése a legnagyobb dance kiadók közt számon tartott Flamingo Recordsnál.
Nem mellesleg, a díjjal a szponzori felajánlásnak köszönhetően még egy 1500 euro értékű profi stúdiófelszerelés is jár!

Hamvai PG így kommentálta a hírt:
„Mindenki jöjjön és szavazzon ránk, nem a nyeremény miatt, hanem azért, hogy megmutassuk: igenis tudunk sikeresek lenni! A magyar lemezlovasok ott lehetnének a világ élvonalában, hiszen a zsűri több ezer nevezésből egyből kiemelte a miénket, innen a balkánról, mindezt úgy, hogy nem vettük véresen komolyan magunkat meg a versenyt, csak összedobtunk egy remixet”.

Itt lehet szavazni:http://funkerman.com/automatic-remix-contest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése