2010. június 10., csütörtök

One Music Live-Tésa forever :)


Wallas-Steak
Wallas-FlameMakers Danik-Beyond Deep-Bozsek Márk-Gabriel B



Több mint egy rádió, ez ÉLETÉRZÉS

Elindult a világ első közösségi rádiója! Már az első este, több mint 5000 hallgató követte nyomon az új szenzációt! Ez a szám is alá támasztja, hogy a közösségben rejlő erő fantasztikus dolgokra képes! Csak így tovább! Szeretnénk köszönetet mondani a Facebook, az IWIW és a MyVip felhasználóinak, hiszen hála Nekik, futótűzként terjedt el a híre a LEGújabb rádiónak.

Nélkületek ez nem sikerült volna! Továbbra is számítunk rátok: halhassatok, írjatok, like-oljatok, mondjátok el a véleményetek és építsük együtt a OneMusicRadio-t!

A LEGelső nap:

- több mint 5000 hallgató

- egyidejűleg 900 hallgató választott MINKET

- 22 lemezlovas kápráztatott el BENNETEKET

- többször betelt a skype közös chat (várunk Titeket is: one-music-radio)

- 12 000 chat bejegyzés TŐLETEK

- 1000 ÚJ ember csatlakozott a Facebook rajongói oldalon

A LEGHALLGATOTTABB INTERNETES RÁDIÓ LETTÜNK!

Június 14.-én indul a One Music Rádió hivatalos weboldala, amit elérhettek a www.onemusicradio.hu oldalon. Olvassátok és ígérjük kellő interaktivitást fog biztosítani a rádió számára!

Köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen élményt a műsorvezetők nevében is!
Stereo Palma Náksi & Brunner, Mc. Ducky, Gabriel A Dawn, Newik, Szvetlov Balázs (station voice), Ostroml, Taylor, 5vös, Korda, Compact Disco, Miller, Effendi, Budnight, Szecsei, Dream_R, Tommy Mind, Metzker Viktoria, Laura, Canard, Sulivan, Wallas, Tommyboy, Hungarian House Maffia, Roberto Winny, Dj Julian, Miklov, Splash, Viron LTD, Belocca, Workidz, Jason Mill, Blue_P, Airplay 47, Nathan K, Magonyil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése